Kadus Styling viimistustusvahendid

INFO

Enim müüdud

Viimati vaadatud

ELASTNE KLASSIKALINE VAHA 75 ML- LONDA STYLING SPIN OFF CLASSIC WAX Vaata suuremalt

ELASTNE KLASSIKALINE VAHA KADUS STYLING SPIN OFF CLASSIC WAX

Uus toode

Elastse püsivusega klassikaline vaha professionaalseks kasutamiseks, mis annab soengule struktuuri ja briljantse läike. Laseb juukseid liigutada ja ümber kujundada. On lihtsalt väljapestav, sisaldab UV-kiirgust neelavaid osakesi.

KASUTAMINE:
Võtke väike kogus toodet peopesade vahele ning kandke see kuivadesse juustesse neile tekstuuri ja läike andmiseks.

Toodet pole enam laos

13,12 €

Seonduvad tooted

  • MATT JUUKSEVAHA KADUS STYLING SHIFT IT MATT CLAY
    On saadaval
    • 75 ml

    Tugevalt matistav vaha professionaalseks kasutamisekmuudab läikivad juuksed matiks; annab juustele kauapüsiva kuju, tekstuuri ja hoidvuse;KASUTAMINE:Võtke väike kogus toodet peopesade vahele ning kandke see kuivadesse juustesse nende vormimiseks ja neile tekstuuri andmiseks.

    15,15 €
  • MODELLEERIMISPASTA KADUS STYLING CHANGE OVER REMOLDABLE PASTE
    On saadaval
    • 75 ml

    Pikaajalise elastse hoidvusega modelleerimispasta professionaalseks kasutamisekssobib modelleerimiseks, kui soovite saada fantastilisi, puudutusele pehmeid tulemusi; ei muuda juukseid liiga jäigaks ega kleepuvaks; on lihtsalt väljapestav; ei jäta juustesse nähtavaid jääke.KASUTAMINE:Võtke väike kogus toodet peopesade vahele ning kandke see kuivadesse...

    15,15 €
  • MÄRGA EFEKTI GEEL KADUS STYLING LIQUEFY IT WET LOOK GEL
    On saadaval
    • 150 ml

    Tugev märga efekti andev geel professionaalseks kasutamiseksaitab teil luua modernseid või klassikalisi soenguid, andes soengute viimistlemisel märja efekti; annab juustele hoidvuse ja briljantse läike;KASUTAMINE:Kandke niisketesse või kuivadesse juustesse, vormige vastavalt soovile.

    13,12 €
  • ÜLITUGEV JUUKSEGEEL KADUS STYLING SOLIDIFY IT EXTREME HOLD GEL
    On saadaval
    • 100 ml

    Ülimalt tugev hoidvust andev geel professionaalseks kasutamiseksannab juustele ülimalt kauni läike; on mittekleepuva koostisega, mis võimaldab teile ülimat loomingulisust juuste vormimisel ja neile struktuuri andmisel;KASUTAMINE:Kandke väike kogus geeli niisketesse või kuivadesse juustesse või eraldi salkudesse, seejärel laske loomulikul viisil kuivada.

    13,12 €

Samas kategoorias on veel 22 toodet :