Sebastian Hooldus

INFO

Enim müüdud

Viimati vaadatud

Lokkidele elastsust lisav mask - SEBASTIAN TWISTED ELASTIC TREATMENT Vaata suuremalt

Lokkidele elastsust lisav mask Sebastian Twisted Elastic treatment-mask for curls

Uus toode

Sebastian Professionali Twisted Elastic mask toidab ja tugevdab juuksekiude, kaitstes samas niiskuse eest. Võitleb kräsuga, niisutab ning muudab kontrollimatud kõverused pilkupüüdvateks ja vetruvateks lokkideks. Puhastav koostis sisaldab Flexi Alg™ kompleksi (punavetikaekstraktiga murrangulist tehnoloogiat), niisutades kauapüsivalt ning taastades samas lokkide elastsuse ja vastupidavuse. Pantenooli ja glütseriini koostoimel on juuksed täidlasemad ja määratletumad ning tugevamalt ja kauem põrkuvad. Tulemuseks on elastsed justkui salongis hooldatud lokid, mis on kaitstud kräsu eest ja mida on lihtsam kontrollida. 

KASUTAMINE:

Pärast Twisted Elastic Cleanser for curls shamooni kasutamist kandke maski ohtralt juustele. Laske 3–5 minutit mõjuda. Kasutage üks või kaks korda nädalas. Pehmeks ja nõtkeks sileduseks.

KOOSTIS: 

WATER/EAU/AGUA, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, STEARAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERIN, BETAINE, BIS-HYDROXY/METHOXY AMODIMETHICONE, CITRIC ACID, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, FRAGRANCE/PARFUM/FRAGANCIA, PALMITAMIDOPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, CETRIMONIUM CHLORIDE, DIMETHICONE, PANTHENOL, PROPYLENE GLYCOL, DIPROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, OCTOCRYLENE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, DICAPRYLYL ETHER, LAURYL ALCOHOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, TOCOPHERYL ACETATE, PEG-90M, POLYQUATERNIUM-10, LINALOOL, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, POLYQUATERNIUM-72, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, CHONDRUS CRISPUS EXTRACT/CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, SILICA, PHENOXYETHANOL, CALCIUM CARBONATE, TOCOPHEROL

33,45 €